Γκάτζου Μαίρη

 

  • Γεννήθηκε στην Ηλεία όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά και ζει στην πόλη της Αμαλιάδας.Σπούδασε λογιστική στο Τ.Ε.Ι Μεσσολογγίου. Απο μικρή αγαπά τη ζωγραφική. Τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα έγιναν στη ηλικία των δέκα  ετών. Τα πρωτόλεια της αφορούσαν γυναικείες μορφές ενδεδυμένες με κομψά ρούχα, πράγμα που κίνησε το ενδίαφερον κάποιων σχεδιαστών ρούχων γυναικείας μόδας.
  • Παρακολουθεί μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής στην "Παπαχρηστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδος" και έχει συμμετάσχει σε όμαδικες εκθέσεις: στην Αμαλιάδα,στον Πύργο,στην Κουρούτα Αμαλιάδας και στο ξενοδοχείο "Amalias Hotel".
  • Ακόμη έλαβε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής στο "BORGIAS COLLEGE OF FINE ART AND DESIGN" το 2013 όπου κέρδισε την 2η θέση από την ψήφο κοινού και την 8η  από την ψηφοφορία της επιτροπής. Γεγονός για το όποιο βραβεύτηκε τόσο απο την σχολή όσο και από την "Παπαχρηστοπούλειο Βιβλιοθήκη" με επαίνους.
  •  Τέλος αξίζει να σημείωθει πως για τη δουλειά της έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο κ. Φωκάς και ο κ.Βασιλικόπουλος.
pill for abortion online abortion pill i need to buy the abortion pill
where can i buy abortion pills abortion pill buy the abortion pill online
wife cheat read here online
men and women website wives cheat
click online married men dating
open women love to cheat my fiance cheated on me
houston abortion clinics open abortion clinics los angeles
houston abortion clinics open abortion clinics los angeles
medical abortion cost alternatives to abortion medical abortion stories
progesterone birth control and acne http://progesteroneand.net/birth/control/and/acne progesterone birth control and acne
abortion in america site statistics on abortion
abortion in america abortion at 7 weeks statistics on abortion
bystolic copay card manufacturer coupon for bystolic
bystolic coupons for free bystolic bystolic
Κλείσιμο Παραθύρου